Segítek felismerni legnagyobb erősséged, hogy magabiztos és tudatos légy!

Drága szépséges lányok, anyák, nők!

Ezek után rátok helyezem a fókuszt és nektek segítek elérni az álmaitokat!

Segítek megtalálni nőiességed és megmutatni neked azt a képet, amivel azonosulni szeretnél.

Mire gondolok pontosan és hogyan lehetséges ez? Miért döntöttem így és mit jelent ez számodra? Ha tovább olvasod a gondolataimat mindent megtudhatsz.

Nőként 100 százalékosan rád tudok hangolódni, minden apró részletét nehézségét és örömét ismerem a női létnek. Egészen a serdülő kortól, ahol előszőr elkezdjük keresni nőiességünket a gyermekünk megszületéséig és azon túl. Én is átestem ezen a beavatáson.
Tisztában vagyok azzal, hogy az életünk során ért tapasztalások milyen hatással lehetnek önbizalmunkra és önértékelésünkre. Szerencsére a kapcsolataim során sok-sok tapasztalatot felhalmozhattam, amivel most már téged is szeretnélek gazdagítani és támogatni.
Néhány évvel ezelőtt egy magánéletbeli krízis után nulláról építettem fel magamat. A nőiességemet az önértékelésemet az önbizalmamat a fényképész karrieremet. A mai napon elmondhatom, hogy megtanultam a határaimat meghúzni, bátran kiállok magamért mind ezt nőiesen, úgy, hogy igazán méltó legyek ahhoz, akinek születtem. Minden szituációban értékes nőként viselkedve. Az általam készített fényképek pedig visszajelzéseitekből ítélve nagy áttöréseket és sikereket hoztak számotokra.
Ezzel párhuzamban munkám során amikor nőket fotóztam, velük dolgoztam együtt, felfigyeltem egy állandó dinamikára. A hozzám érkező nők többnyire ugyan azzal a jól behatárolható problémával küzdenek a fotózás alatt mindenképp és jellemzően a magánéletükben is.
Úgy döntöttem, hogy fotográfus szakmai tudásomat és életutam során megszerzett tapasztalatomat kombinálva most már csak egy területre fokuszálok, hogy az eddigieknél is látványosabb eredményeket érjek el az ügyfeleimmel.
Holisztikus szemlélettel, átfogó módon támogatom ezután a nőket abban, hogy szintet lépjenek az életükben ott ahol az elakadásaik vannak. A vágyott énKÉPük kialakításához járulok hozzá tudásommal.
Miért pont a nőket támogatom?
Mivel én is nő vagyok és megjártam már az egészséges önbizalom felé vezető rögös utat, ismerem azt is, van róla tapasztalatom, hogy milyen a fényképezőgép másik oldalán lenni. Tudom mennyi lefolytot félelmet tud felhozni amikor a reflektorfény rád vetül és ugyanennyi változást is képes okozni jó irányba, mert az életed a komfortzónán kívül kezdődik.
Egy egyedülálló lehetőségre nyitok most kaput neked. Kidolgoztam egy olyan módszert, ahol az önbizalom növelő fotózás valóban az, és nem csak instant megoldásokat tartogat számodra. Itt nem csak 2 órán keresztül lehetsz jó nő, hanem alkalmazhatod a tudást a fotózást követően is tovább.
Jól hangzik?
Amennyiben hiszel abban, hogy a szépség belűről fakad akkor mindenképp neked szól!
A folytatásban úgy tudsz velem együtt dolgozni, ha írsz nekem egy emailt, vagy egy üzenetet, és felmérem, hogy érdemes-e van-e rá szükséged, hogy igénybe vedd az általam kínált lehetőséget. A beszélgetésünk után kiderül tudunk-e együtt dolgozni. A program speciális, így nem dolgozom együtt bárkivel.
Mi az, amire ezután számíthatsz, ha követsz engem?
Ha nő vagy és úgy érzed önbizalmad és önértékelésed fejlődését támogatnád vagy vannak bizonyos akadályok, korlátok, amiket át szeretnél lépni a célod elérése érdekében. Szeretnél visszatalálni a rég elfeledett nőiességedbe, akkor megnyílik számodra a paradicsom kapuja. Rengeteg tanításom van számodra, ami a fotózáson keresztül gyakorol hatást az énKépedre.
Ha férfi portré, ha családi fotózást, esküvőt vagy bármi egyéb témájú fotózást szeretnél és fényképészt keresel, vannak kiváló kollegáim, hozzájuk foglak irányítani. Te is kövess bátran, hiszen bőséggel tudsz tanulni tőlem, de a fókuszom nem rajtad lesz.
Drága hölgyeim! Kiváló lehetőség ez most arra, hogy végre megmutasd elsősorban magadnak majd a világnak ragyogó szépségedet.

Üdv: Vero

A további oldalakon tudsz elérni:

https://www.facebook.com/veronika.fischer.35

https://www.instagram.com/verophoto.hu/

ezen a linken pedig az ingyenes VIP csoportomba tudsz csatlakozni, napi motivációért: