Adatkezelési tájékoztató

Adatvédelmi irányelvek

Kiemelten fotosnak tartjuk a személyes adatok védelmét, ezért megteszünk minden olyan intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. A szolgáltatásunk során megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeljük, különös tekintettel a 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról
rendelkezéseire.
Tiszteletben tartjuk az oldal látogatóinak, és regisztrált felhasználóinak személyes és bizalmas információit. A tudomásunkra jutó valamennyi adatot és tényt bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag saját reklámcéljainkra használjuk. Harmadik fél részére személyes adatokat nem adunk ki, csak az érintett személy kifejezett hozzájárulásával.

Jogi nyilatkozat:

A weboldal teljes szöveges tartalma, képi megjelenése és a honlap felépítése a verophoto tulajdonát képezi. Annak akár egészében, akár részleteiben történő másolása, terjesztése vagy bármilyen módon való felhasználása a honlap tulajdonosának írásos engedélye nélkül tilos. Egyebekben a honlap tartalmából tilos adatbázist létrehozni, tilos a belőle nyert információkból harmadik személy részére szolgáltatást nyújtani, azokkal tilos saját üzletszerű tevékenységet végezni, továbbá tilos oly módon használni, amely verophoto jogait sérti vagy veszélyezteti.
A honlap tulajdonosa az adattartalmának hitelessége és pontossága érdekében minden tőle telhetőt elkövet, és a lehető legnagyobb körültekintéssel jár el, azonban a közzétételből eredő elírásokért, sajtóhibákért, valamint a szöveges tartalom értelmezéséből fakadó vélt elvárások elmaradásáért felelősséget nem vállal.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a weboldalon elhelyezett tartalmat bármikor, külön értesítés nélkül megváltoztassa.
A honlap harmadik személyek által üzemeltetett honlapokra mutató linkeket is tartalmazhat, amelyek tartalmáért a tulajdonos semmiféle felelősséget nem vállal.
A honlapon feltüntetett árak és akciók csak tájékoztató jellegűek és nem számítanak közvetlen ajánlattételnek.
Ez a honlap magyar tulajdonú, Magyarországon regisztrált domain alatt fut és tartalma Magyarországon működő szolgáltató tárhelyén van elhelyezve.