Miért leszel igazán vonzó a párod szemében?

Rendben van, ha a párkapcsolatodban te is azt szeretnéd megélni, hogy a férfi, akivel együtt vagy csillogó tekintettel, mint legszebb kincsére úgy tekintsen
De már semmi nem olyan mint az elején, amikor még nyitott tekintettel és szívvel figyelte minden rezdülésed. Akkor minden pillanatban azt érzeted boldoggá akar tenni.
Aztán telt múlt az idő, megszülettek a gyerekek és pont akkor, amikor a legjobban szükséged lenne rá mintha elkezdne eltávolodni, már más dolgokat csinál, a haverok újra visszatérnek az életébe egyre sűrűbben, a munkahelyen túlórázni kell egyfolytában.
Megváltoztak a dolgok.
Azért, mert minden elkezd más mederben folyni és erre nem voltál felkészülve olyan élet helyzetek jönnek veled szembe, ami elkezdi alámosni szép lassan a női önbecsülésed. Szülés után egyébként is megváltozik a tested is és persze jellemzően abba az irányba amerre nem szívesen látod, hogy megváltozott.
Olyan folyamatokat indít be egy kapcsolatban a Női önértékelés elvesztése vagy hiánya, hogy sokszor tudatlanságunk okán családok mennek tönkre és válnak szét.
Nem tudod, hogy ez az oka, hogy ez mennyire befolyásolja a kapcsolatotok minőségét. Hogy mennyire érzed magad szépnek, szexinek vonzónak és mit látsz a párod szemében magadról. Ezért a tudatlanságért igen magas árat is fizethetsz még az egészséged is rámehet, ha inkább lelkedre veszed és annyira belebonyolódsz, hogy nem tudsz kibontakozni ebből az életkrízisből.
Van egy másik út is ami ennél sokkal vidámabb képet festhet.
Csak rajtad múlik, hogy a vesztesek vagy a nyertesek csapatába akarsz tartozni. Lehetsz nyertes és a főnyereményed lehet önmagad újra megtalálása.
A nőiességed megerősítése.
De mégis mit tehetnél ez ügyben? Milyen lehetőségeid vannak akkor hogy kiteljesedhess nőiességedben? Hogy csillogásod tükröződjön szerelmed szemében, ha rád néz? Hogy tündökölj újra?
Első legfontosabb lépés, hogy elfogadd és megértsd azt, hogy egy párkapcsolat és önmagunkkal való kapcsolat olyan, mint egy ház. Napi rendrakás, heti, éves karbantartás szükséges. Ha valami elromlik meg kell javítani, mint a csöpögő csapot például. A párkapcsolatunka és ezen túl önmagunkba munkát kell tenni.
Ha vonzó és kívánatos nő szeretnél lenni és ezt megélni a párkapcsolatodon keresztül is, akkor a munkát magaddal kell elkezdned.
A külsőd és belsőd ápolása és fejlesztése elengedhetetlen része a sikernek. A testedzés a belső gondolataid edzése, felfedezése is egy ilyen részlet.
Könnyen mutogatunk a másikra, hogy persze ő talán nem tesz semmit, de ha megérted a férfi-női dinamikát és szerepedet nőként, akkor másként tudsz majd tekinteni a dolgokra. Ezekről a dinamizmusokról többet megtudsz a közös munkánk során, hisz nőies kisugárzásodnak megjelenítése a fotón ennek alapfeltétele,
ezért egy posztban kitérni erre és elmagyarázni lehetetlen.
Tehát a sikerhez vezető út viszonylag összetett, de nem kivitelezhetetlen.
Amikor megtalálod, amit keresel magadban akkor érdemes demonstrálni is ezt vagy különben senki nem fogja észre venni a párodnak pedig meg kell mutatnod szépségedet igazán nőies formában.
Így a sok belső munka meghozza és beérik a gyümölcse. A megörökített képek segítségével újra és újra felidézheted az a lelkivilágot és érzést, amit oly régóta, talán évtizedek óta keresel magadban. Azt a huncut és játékos életerős, szexi nőt.
De ha inkább tologatnád jobbra-balra a dolgaidat és kivárod mit hoz az élet akkor áldásom rád, nem ítélkezem feletted sok sikert!
Azonban, ha szeretnéd izgalmasabban élni az életed, írj rám Messengeren beszéljük át.
Üdv Vero