Liza vagyok. Van egy óvodás és egy kisiskolás korú gyermekem. Feleség és munkavállaló.

Liza vagyok. Van egy óvodás és egy kisiskolás korú gyermekem. Feleség és munkavállaló.-
- Anya vagyok. Van egy óvodás és egy kisiskolás korú gyermekem. Feleség és munkavállaló.
Ami kicsit hiányzik, az a NŐ megélése az életemben. Nagyon kevés idő jut magamra általában.
Igazán vágyom arra, hogy egy pozitív kisugárzású, mosolygós, bájos, vidám és nőies nő legyek. Akinek jó a közelében, a társaságában lenni. Sajnos a jelenben ez nincs így. Rohanok A-ből B -be minden dolgomat magam elé helyezem a legvégén nem marad más, csak a hiányérzet.
Szeretném kibontakoztatni a Nőt magamban. Szeretnék magammal törődni.
A célom az lenne, hogy olyan változást tudjak létrehozni, amiben én is sokkal jobban érzem magam, illetve a közvetlen, szűk családom is észrevesz. Amire a férjem is felfigyel, pozitív változás.
Közben próbálom megismerni magam. Ki vagyok én kérdés sokat foglalkoztat…
A nőiesség megélése is inkább magam miatt merült fel. Néhány éve kezdett el foglalkoztatni ez a téma. Kisugárzás, viselkedés, öltözködés, és belső erő. -
Miről beszél "Anya"?
1. Kisugárzás: A kisugárzás sokkal több, mint csak a külső megjelenés. Az önbizalom, az önelfogadás és az egyéni személyiség mind hozzájárulnak ahhoz, hogy valaki vonzó és kisugárzó legyen.
2. Viselkedés: A nőiesség kifejeződet a viselkedésen keresztül is. Az empátia, a gondoskodás és az önzetlenség is olyan tulajdonságok, amelyek a nőiességet erősíthetik.
3. Öltözködés: Az öltözködés az önkifejezés egy módja, és sokan találnak örömöt abban, hogy kreatívan kifejezik magukat azáltal, hogy figyelnek az öltözködésükre. A stílus és az öltözködési preferenciák személyenként változhatnak, és mindegyik egyedi módon tükrözi a nőiességet.
4. Belső erő: A belső erő fontos része a nőiességnek. Az önbecsülés, a kitartás és a tudatosság mind olyan tulajdonságok, amelyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy valaki erős és magabiztos nőiességet éljen meg.
Teljesen egyéni, hogy ezeket az alap személyiségbéli dolgokat ki hogy éli meg. Az amikor megtalálod a saját hangod, akkor éred el a vágyott állapotot és ez az amiben tudunk neked segíteni az együttműködésünk során.
Egy speciálisan kifejlesztett módszeren keresztül, ami az önbizalmad megerősödését és önmagad megtalálását és kifejezését segíti elő.
Rátalálhatsz saját személyiségedre amit megörökítünk neked fényképen is, hogy amikor csak szükséges visszatudd nézni és felelevenítsd, nehezebb pillanatokban pedig erőt adjon.
A nőies viselkedést lehet még fűszerezni tovább pl: egy kis kifinomultsággal és eleganciával.
Kommunikációs képességünk fejlesztésével.
Természetesen többféle önfejlesztő módszer áll rendelkezésedre 2024-ben (is). Lehetőséged van akár az egész életedet megváltoztató folyamatoknak a részese lenni. Mert az élet egy nagy kaland, tőled függ milyennek éled meg.
Te milyenek látod a nőiességed? Írd meg privát üzenetben.
Üdv Vero