Jógatanár és health coach

Mivel foglalkozol pontosan:

Jógatanár és Health coach vagyok.

Hatha, női és kismama jóga stílusban adok magán és csoportos órákat, jóga- és wellness programokat.

Online női jóga, női kör csapattal minden héten jógázunk és havi rendszerességgel egy-egy női archetípussal foglalkozunk női körben. Keresünk Önmagunkban, és hagyjuk, hogy egymás élményeiből és tapasztalataiból is töltekezzünk.

Személyesen a következő helyszíneken tartok jóga programokat és magánórát: Mandala Day Spa, Yoga Agora, Asram Jógastúdió. Jelenleg a méregtelenítés és elengedés tematikájával töltjük csapatosan az énidőt.

A testi-lelki-szellemi egészség konzultációim nagyon különbözőek tudnak lenni. Van, aki ájurvéda étrendért jön hozzám, illetve, hogy az életmódváltásban legyen egy szakértő mentora. Aki ismeri az ájurvédát, az tudja, hogy ez már önmagában egy holisztikus életszemlélet és életmód kialakítása. Van, aki hormonterápiára jön hozzám, mert a hormonális kibillentségét szeretné étrenddel és természetes étrend kiegészítőkkel megszüntetni. Van, aki vezetett meditációra jön és a lelki sebek feloldásával foglalkozunk használva a theta állapotot.

Jóga és önismereti elvonulásokat tartok. Idén 5 ilyen alkalom is lesz, ahol a jógagyakorláson és meditáción kívül, foglalkozunk az önazonos élet megteremtése kérdéssel, az önszeretettel, az elengedéssel vagy a bőség megteremtésével. Igazából egy elvonuláson csak egy központi témával. Ezeken az elvonulásokon mindig van kirándulás, túra, szauna vagy fürdés, utolsó este trnasztánc vagy tábortűz, és mindig szeretem színesíteni az újonnan tanult dolgokkal. Például márciusban ismerkedünk a kristályokkal és bevonjuk a kristályokat a meditációba is.

Hol találhat meg, aki téged szeretne:

Facebook: @varadifruzsi

Instagram: varadi_fruzsi

YouTube: @varadifruzsina

Jövőbeli terveid?

Szeretnék a jövőben külföldön is tartani elvonulásokat, mert az elvonulásokat egy fantasztikus lehetőségnek érzem önismeret, önfejlesztés szempontból. Engem az is motivál, hogy olyan táborokat szervezzek, ami kikapcsolódás is, és persze kapcsolódás önmagunkkal. Egy-egy hosszabb nyaralással egybekötött jóga és önismereti tábor megteremtése abszolút motivál.

Két központi témám van a programjaimmal: az egyik a nőként való kiteljesedés, a másik pedig az önszeretet és önazonos élet. Ez így nem hangzik soknak, de valójában ezek hatalmas fejezeteket nyitnak, illetve sokszor tapasztalom, hogy mielőtt önszeretetről egyáltalán beszélni tudunk, foglalkoznunk kell a méregtelenítés és elengedés témákkal is. Vagy a nőként való kiteljesedés témája sokszor maga után vonja a női teremtés, a bőség témáit, vagyis hogy hogyan lehet nőként sikeresen vállalkozni, merthogy egészen másként működik ez is nekünk, mint a férfiaknak. Azt a tervet dédelgetem, hogy jóga és önismereti képzéseket tartsak ezekkel a témákkal.

Hamarosan időszerű lesz egy saját weboldal kialakítása, ahol jógáról, ajurvédáról, hormonterápiáról, önismereti technikákról, lelki egészségről is szeretnék megjeleníteni dolgokat, valamint a meditációimat is szeretném feltölteni.

Fruzsi üzenete:

Veled kezdődik minden, nem a társadalomnak vagy a külvilágnak való megfelelés a cél. Mindig akkor tudsz adni másoknak, akár a saját gyerekeidnek is, hogy ha te jól vagy, és te valamivel töltekezel. Rohanó világunk eszközeit is csak arra használd, hogy te meg tudd teremteni az egyensúlyi állapotot, és egyensúlyozás közben még fejlődhess is.