Interjú Zsuzsival

A szép képek mindig feldobnak, ha én csinálom őket, akkor pedig még jobban. :)

A nevetés a létező legjobb arcápolási gyakorlat (...). A mosoly emel, míg a grimaszok és a szemöldök ráncolása lehúz, amelyhez még a gravitáció is társul, így a legjobb, ha minél többször "emelünk" rajta.

A szép képek mindig feldobnak, ha én csinálom őket, akkor pedig még jobban. :)

Zsuzsi haját és arc festését én csináltam, büszke vagyok rá, még szerencse, hogy fodrásznak (is) tanultam. Sminkjét is én készítettem sminkes hiányában, mert reggel 8 órakor sajnos senki nem ért rá vagy lehet, hogy szerencse.

Nem lett túl erős a smink, de legalább így látszódott Zsuzsi természetes szépsége. Én meg hasznosítottam anno a modell iskolában tanultakat…látod anyukám nem volt hiába az sem!

Nagyon élvezem, hogy kifejeződhetek mind sminkelés, frizura készítés és fényképezés terén is egyaránt.

Viszont ahogy a képeket nézegetem, újra és újra rájövök, hogy tényleg (szinte) minden csak a modellen múlik, én csak a gombokat nyomogatom, és a fényeket állítom be és instruálok.

Az hogy, hogy érzed magad a ruhában, a terepen és a fotózás közben jól látható a képeken.

Nem titok, Zsuzsit megkértem írja meg nekem pár szóban, Ő hogy élte meg a fotózást:

A fotózás az elejétől kezdve fesztelen, jó hangulatban telt. Nagyon pontos instrukciókkal láttál el: mikor merre nézzek, milyen póz áll jól. Néhány kocka után megállapítottad, melyik oldalam a fotogénebb, és hogy a mosolygós, vidámabb műfaj az én terepem. Ez abszolút telitalálat, így az együtt töltött idő jókedvűen, néha harsány nevetéssel telt. A ruhák – amiket előzetesen kiválasztottunk - szintén hozzájárultak ehhez a szenzációs hangulathoz, hiszen istenien éreztem magam bennük!

Egy régóta halogatott, de annál inkább várt fotózás főszereplője lehettem! Köszönöm Neked a professzionális munkát és a felejthetetlen élményt, Vero! <3

Még egy kérdés Zsuzsitól: mi motivált arra, hogy ilyen fotókat készíttess magadról?

Már régóta terveztem, és talán most még időben vagyok a vén országúthoz képest! (Na, ezt hogy kell szépen megfogalmazni?) A másik ok, hogy amiket eddig láttam munkáidat, azok nagyon tetszettek, így már csak a megfelel ő időpontot kellett összehozni. Ami éppen Valentin napra esett nem mellesleg....

Copyright © Minden jog fenntartva!

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés