Ha te is azt érzed van benned egy mély belső elemi erő

Ha te is azt érzed van benned egy mély belső elemi erő, de nem tudod felszínre hozni és élni vele és ez hátráltat a nőiességed megélésében és félsz gyengéd nő lenni akkor érdemes tovább olvasnod.
Ha te is azt érzed van benned egy mély belső elemi erő, de nem tudod felszínre hozni és élni vele és ez hátráltat a nőiességed megélésében és félsz gyengéd nő lenni akkor érdemes tovább olvasnod.
Ez a probléma őseink felé vezethető vissza mert mint minden mintát az elődjeink által örökítjük tovább. Ezért bátran jelentem ki, ha úgy érzed blokkolva vagy, bénultan, mint akit lesokkoltak, akkor engedted, hogy a környezeti hatások alakítsák ki a jellemed és nőiességhez való viszonyodat.
Azok pedig nem támogatnak az előre haladásban.
Amikor azt látod, hogy az anyád félreértelmezi a női gyengédség jelentését és magatehetetlenül alárendeli magát minden erőnek a családban, akkor ott egy tévhit áldozata lettél.
Ha félsz gyengéd lenni mert mindenhol azt láttad és ezt is tapasztaltad, hogy a gyengét elnyomják és kihasználják, ezért inkább védekezésként támadó pozícióba helyezed magad, akkor biztos lehetsz abban, hogy nem nőies energiáidat éled meg.
Sokszor összekeverjük a gyengédséget a gyengeséggel. Amikor gyenge vagy és erőtlen akkor nem tudod a határaidat fenntartani sokszor a határaidat sem látod. Ha pedig gyengeségből nem szabsz határokat az emberek azt hiszik, bármit megtehetnek veled. És meg is tesznek.
Van, aki kedvesebb empatikusabb, van, aki gátlástalanabb és érzéketlen. Majd azt kezded érezni, hogy kihasználnak, nem szeretnek a körülötted élők.
Kérdéseket teszel fel magadnak mi a gond veled, hisz te mindent is megteszel nekik és mégis ezt kapod cserébe.
Ez átfordulhat egy mély önszeretet hiányba egy nem vagyok elég jó és nem érdemlek semmi értékeset, majd fizikai síkon betegség formájában jelentkezik a diszharmónia, csak hogy észre vedd hogy tégy valamit szól a tested.
A jó hír az, hogy nem kell azt megvárnod míg bele betegszel. Azért is írom le neked, hogy tudj róla gondolkozz el az életeden te, hogy csinálod.
Ahhoz, hogy változtatni tudj ezen a helyzeten a belső erődet kell fejlesztened. A belső erő megmutatkozik az életedben pl.: mennyire vagy rendületlen és képes vagy-e kitartani a céljaid mellet még ha nehézségek merülnek fel akkor is. Mennyire tudsz optimistán és pozitívan gondolkodni és szemlélni a kihívásaidat. Vannak céljaid? Eléred a kitűzött céljaidat?
A belső erő megnyilvánulása az önbizalommal végrehajtott tettek. Ha hiszel a saját képességeidben és bízol önmagadban, akkor magabiztosan viselkedsz és mész előre a céljaid felé. Az önbizalmad erősítése a belső erőd növeléséhez vezethet. Bátorságot nyersz. Ha bátor tudsz lenni könnyebb empatikusnak és nyitottnak lenned embertársaiddal mert nem a védekező pozícióból szemléled az életed történéseit.
Eljutsz egy olyan lelki pozícióba, ahonnan biztonságosan látod magad ez felszabadít és könnyedé tesz. Abszolút nőies, már kislányos energia ez, ami segít a nehezebb helyzetek pozitív szemlélésére.
Ha empátiát szeretnél gyakorolni, ami szintén elengedhetetlen része a gyengédségnek, amit belső erőd alapoz meg, akkor kezd magaddal! Fordulj figyelemmel magad felé és légy jelen, légy türelemmel, engedd meg magadnak azt, hogy úgy cselekedj és viselkedj, aki vagy ahogy jól esik.
Így érdemes önmagad felé fordulnod és mások felé is. Őszinte érdeklődéssel. Segít neked ez az attitűd egy mélyebb megértésben ez pedig hozzájárul a kapcsolataid minőségibb megéléséhez.
Amikor teret engedsz a lelkednek, megadod magadnak a lehetőséget kiteljesedni és magadra találni akár a kreatív önkifejezés útján.
Így tudod megszerezni a kellő magabiztosságot, ami tovább visz az utadon.
Ezt hívom félelemnélküliségnek.
A Képkockák sorain keresztül megélve hozhatod felszínre lényedet és ezt tudatosítod, akkor nyitottabbá válsz a világra és ezzel új látásmódot sajátítasz el, ami alapvető része a régi beidegződések lecserélésének.
Nekem nagyon sokat segített egy traumát feldolgozni egy kép sorozatom, ahol felszínre hoztam és kifejeztem kép formájában a bennem mozgó bántó és negatív érzelmeket.
De nem csak a bánatod tudod így kifejezni és elengedni meggyászolni.
Megalkothatod az új énedet, akinek szeretnéd látni magad.
Egy speciálisan kidolgozott tematika mentén haladva létrehozhatod magabiztos, új önvalódat.
Ez hozzá segít kialakítani és megismerni a belső erődet, amitől magabiztos leszel és az pedig vitathatatlan, hogy a Női szépség az önazonosságból fakad.
Üdv: Vero