Egyedi kézi szőttesek Pirótól

Biznisz portré, ha tényleg komolyan gondolod.

A fénykép mesél. Szavak nélkül. Ránézel és másodpercek alatt közöl információkat rólad, egy termékről. Felkelti az érdeklődést, hogy mélyebben megismerjenek.

Célom, hogy közelebbről láthassam mivel foglalkozol. Szeretnék rádhangolódni, hogy a képek a te üzeneteid közvetítsék. Szóval igyekszem felkészülni belőled és tőled is ezt kérem, készülj fel önmagadról. Ez a fotózás rávilágíthat arra is, ha igazán éber vagy, hogy te hányadán állsz vállalkozásoddal és mi az, amin még módosítani lehet a legoptimálisabb eredmény érdekében.

Mert ugye, ha csinálunk valamit azt magas minőségben szeretnénk csinálni. Hisz ez az élet egyik értelme, folyamatosan tanulni és fejlődni, hogy méltók legyünk az „ember” névre.

Piró (Lázár-Barabás Piroska):

5 évvel ezelőtt kezdtem el szőni, fali képeket, nyakláncokat, kisebb-nagyobb szőnyegeket készítek.

Szeretem minden mozzanatát, az első lépéstől az utolsóig - nekem a szövés igazi meditáció, lelassulás, befelé figyelés.

Szerencsésnek érzem magam, amiért ez a csoda tevékenység egyben a munkám is.

Természetes alapanyagokat használok, legtöbbször gyapjút, néha pamutot. Mostanában sokat kísérletezek a növényi festéssel is, a “legfrissebb” alkotásaim egy része növényekkel festett (magyar) gyapjúfonalból készült.

Piró munkáit itt tudod elérni:

https://www.etsy.com/shop/amayweaver


Biznisz portré csomag tartalmaz profilképet, termék fotókat és a termék elkészítési folyamat bemutatását. Plusz egy rövidebb videót is igény esetén!

Piró videóját itt tudod megnézni: https://fb.watch/68dPL0R6VF/

Tényleg gyönyörű szép holmikat készít Piró!

Nekem volt a megtiszteltetés.

Ölelés: Vero