Az Élet szenvedélye:

Egy nő, aki tudja, mit akar
„Ahogy belemerülök a gondolataimba, néha elmerengek azon, hogy mi is jelenti valójában az ellenőrzést az életben.
Talán azt hihetnéd, hogy az, aki ellenőrzést gyakorol, mereven tartja a kezében a kormányt, és minden egyes lépést alaposan megtervez, de nekem az ellenőrzés sokkal inkább az önismeretből és a határozottságból fakad.
Az én életemben az a fontos, hogy tudom, ki vagyok, és kimerem mondani, mit akarok.
Az életemben nincsenek véletlenek. Minden döntésem mögött megtalálható a megfontoltság és az öntudat. Tudom, hol húzódik az a határ, amelyet senki sem léphet át anélkül, hogy ne venné észre azokat. Ez a határ az én életemet védi és formálja, olyan alapokat teremtve, amelyekre büszke vagyok.
De ne gondold, hogy a világomban csak merev szabályok és előre megírt forgatókönyvek vannak. Az életem tele van nem átlagos normákkal, amelyek csak azok számára elérhetők, akik képesek látni a világot más szemszögből. Azok számára, akik nem elégszenek meg az átlagossággal, akik merészen lépnek ki a megszokott keretekből.
Nem tagadom, hogy szenvedélyes vagyok. Az élet minden pillanatát ki akarom élvezni, minden érzést mélyen meg akarok tapasztalni. A féktelen huncutság, a vidám feloldódott nevetés és a mély beszélgetések mind-mind részei a világomnak. Szívesen megosztom, de csak azokkal, akik képesek együtt élni ezzel az intenzitással, akik nem félnek az élet kihívásaitól és nagyra tartják az igazi értékeket.
Szóval, ha azt hiszed, hogy az életem csak arról szól, hogy követem a kiszabott szabályokat és megfelelek a társadalmi elvárásoknak, akkor tévedsz. Az életem egy merész utazás, amely tele van lehetőségekkel és élményekkel, bátorsággal, tele van értékkel és szenvedéllyel, és csak azokkal osztom meg, akik hajlandóak tiszteletteljesen és elkötelezetten haladni velem az úton.”
Hogyan lehet egy nő gyengéden erős? na nem fizikailag erős ugye, itt nagy káosz él a nő és férfi létkérdéseiben.
Meglátásom szerint az egyensúly a lényeg. Az érzékeny, törékeny egyensúly, amit, ha megtalálsz gyengéden és szeretettel kell babusgatni. Megélve nőiességed.
De mégis, hogyan találhatom meg a nagybetűs örömteli nőt magamban?!?!
A fent leírtakra és további nőies kérdésekre keressük és találjuk meg az egyéni választ a közös munkánk során és hívjuk segítségül a fotográfia erejét is, ami által megláthatod és megtalálhatod magadban azt a nőt, akit olyan régóta kergetsz…
Szeretettel: Vero