amikor szeretnél sikereket elérni

Talán a legszembetűnőbb amikor szeretnél sikereket elérni a munkahelyeden, megpályázni egy előre léptetést, vagy örülnél, ha észrevennék a kiváló képességeidet, amitől szerinted sokkal jobb vagy a munkatársaidnál. Mégis mindig azt veszik észre, aki kevesebb munkával, de nagyobb hanggal és határozottsággal tudja felhívni magára és a munkájára a figyelmet.
Érzed magadban a potenciált, de nem tudod mi az a gát, ami elzár attól, hogy bezsebeld a sikert.
Lehetséges, hogy nem mersz kiállni magadért? Szűkszavú vagy és úgy érzed, te biztos nem fogod promotálni magad, nem leszel olyan kérkedő és nagyképű és törtető, mint az a kollégád, aki viszi a prímet és tuti övé lesz a magasabb pozíció. Ő lesz a sikeres munkatárs.
Lehet most így van, de van lehetőséged változtatni ezen.
Tudod szerintem az lehet az egyik problémád, hogy megítéled az előre törő kollégáidat, ezzel elzárod magad a sikertől mert azt mondod, te nem akarsz olyan lenni, mint ők.
Bárhogy is tegyék, amit tesznek, talán erkölcstelenül haladnak előre, a cél az mindenkinek ugyan az, csak a módszeretek lehet más.
Most inkább arról szeretnék beszélni, hogy mi az a lelki beállítottság, gondolkodás, ami visszatart téged.
Ez pedig nem más, mint a kishitűség, az önbizalmad hiánya, ez okozza neked a munkahelyi gondjaid és sikertelenséged. Hajlamos vagy elkerülni a konfliktusokat és a kihívásokat és ezzel gátlod szakmai fejlődésed és az előrelépést.
Szóval szeretnéd, hogy a munkahelyeden elismerjenek és megbecsüljenek és szeretnél is tenni ezért.
Akkor, ideje elkezdeni megerősíteni magad, az önbizalmad felépíteni, majd folyamatosan egyensúlyban tartani.
Ennek hatására önértékelésed növekedésbe kezd.
Tied lehet a vágyott munkahely vagy pozíció mert igazán tudod majd magad képviselni. Tudod megfelelően végezni a feladatodat és bízol képességeidben. Ennek eredményeként nyitottan tudsz kommunikálni a kollégáiddal és a vezetőséggel.
Megnövekszik a probléma megoldó képességed, amivel hozzájárulsz a csapatmunkához. Ez pozitív reakciókat vált ki és elismeréseket kapsz.
Az önbizalom a kulcs a szakmai fejlődéshez és a sikeres munkahelyi kapcsolatokhoz.
Önbecsülésed fejlesztésre dolgoztam ki azt a módszert, amivel számos nőnek segítettem már megtalálni erősségeiket, hogy magabiztosak és tudatosak legyenek.
Ezeknek a készségeknek a fejlesztése, növelése olyan tudás, amely hatalmas értéket képvisel mind a személyes, mind a szakmai életben.
Visszajelzések alapján, amit tőletek kapok, sok rozsdás fogaskerék beindul. Sok homályban derengő emlékezet éled újjá, megadva a lehetőséget egy teljesebb és örömtelibb élet irányába.
Ha van bármilyen további kérdésed, vagy bővebben szeretnél beszélni erről a módszerről, szívesen állok rendelkezésedre, hogy további információkat osszak meg veled. Hogy megtudd, számodra is hozhat-e sikereket, ez kiderülhet egy ingyenes, telefonos beszélgetés alkalmával, amire Messengeren tudsz időpontot kérni.
sok sikert!
Vero